Leergang LLOL en COOL-vaardig

Leergang LOLL- en COOL-vaardig

LOLL staat voor de Lerende Organisatie in Levende Lijve. In de leergang leren docenten en leidinggevenden niet alleen hoe zij zelf ontwikkelingsgericht te werk kunnen gaan, maar ook hoe zij leerlingen kunnen stimuleren een positieve en zelfsturende houding te ontwikkelen.

Voor wie?

HBO- of universitair denk- en werkniveau; minimaal 20 uur per week in het onderwijs werkzaam; masterclass zelfsturing afgerond.

Wat leer Je?

Tijdens de leergang LOLL- en COOL-vaardig ontwikkel je als leidinggevende, docent of mentor de pedagogische en interpersoonlijke competenties die de school als lerende organisatie nodig heeft. Zo leer je ontwikkelingsgericht in plaats van probleemgericht te reflecteren en te handelen. Met behulp van het vierstoelenmodel, een vaardighedenkaart voor docenten (en leidinggevenden) en een vaardighedenkaart voor leerlingen oefen je je stap voor stap in het belonen van concreet benoembaar gedrag en de ontwikkeling bij jezelf, je collega’s en leerlingen. Daarmee bouw je samen aan veiligheid en dialoog.

Lesdag(en):

Zes tot acht dagen, afhankelijk van groepsgrootte en overleg.

Kosten:

€1000,00 per dag.

Locatie:

In overleg.

Groepsgrootte:

Zes tot maximaal twintig deelnemers.

Diploma:

Certificaat.

factsheet